Vine sezonul nunților. Gata de petreceri? Vei fi, cu Stailer!

stailer

Ne întoarcem la normalitate. Lungul șir de evenimente a început, aproape că primești invitații la nunți, botezuri și cumătrii weekend de weekend. Astfel de momente sunt memorabile atât pentru cei direct implicați, cât și pentru fiecare invitat în parte. Acum gândește-te cum ai dori să îți creezi amintiri legate de astfel de evenimente?

Dacă încă nu ți-ai făcut planul despre locul perfect unde să te aranjezi, coafezi sau stilizezi barba – dacă ești bărbat fan al trendurilor acestea acum – ai face bine să descoperi Stailer. Programeaza-te pe telefon cu aplicatia Stailer și nu vei trăi acele emoții despre ce sumă de bani să pregătești ca plată a serviciilor de hair and beauty și nici nu vei pierde vremea sunând în căutarea unui loc liber. 

Stailer, reper în lumea hairstyliștilor și a make-up artiștilor

De câte nu ai pățit și tu să mergi la un salon și să pleci nemulțumit/ă de serviciile prestate? Machiajul s-a șters curând, părul nu a mai stat fix și ai regretat amarnic fiecare ban plătit pentru acele servicii. Nu ți-ai mai dori să pățești asta, dar cum faci să mergi la sigur?

Stailer, platformă și aplicație care te ajută să descoperi locațiile de hair and beauty din orașul tău, îți este la îndemână. În prezent sunt înscrise aici peste 1000 de saloane, din 41 de orașe ale țării. Accesează pagina stailer.ro sau intră în aplicație și filtrul activ te va ajuta să restrângi căutările. Vei nota pentru cine sunt serviciile în cauză, orașul tău, data și ora la care dorești programarea. Îți este afișată în câteva secunde lista de saloane disponibile.

Mai mult decât atât, fiecare salon este prezentat cu detalii. De aici vei afla ce părere au alți clienți despre serviciile prestate acolo, ce prețuri sunt practicate, precum și care este durata estimativă de timp petrecută acolo. Ai la îndemână fotografii și recenzii reale. 

Stai fără grijă, cu Stailer te programezi rapid și sigur

Dă uitării acelor vremuri în care notai pe agendă data și ora unei programări. Sau când sunai de la salon la salon să cauți un loc liber și să confirmi o programare. Acum nu mai este nevoie să faci asta, dar este mai simplu, rapid și eficient să utilizezi Stailer în acest sens. 

Fie că vorbim de aplicație sau de platforma cu acest nume Stailer te ajută să găsești loc liber la salon. Te programezi acolo din câteva clickuri sau butonări de telefon. Mai multe detalii in acest articol.

Pentru tot acest pachet de avantaje nu vei plăti nimic. Pentru că Stailer înseamnă de asemenea acces gratuit la această lumea a hairstylistilor și a make-up artiștilor și a tuturor celor care activează în lumea aceasta de hair and beauty. În plus, un cont creat aici te ajută să ai la îndemână și alte câteva funcții. Spre exemplu poți seta remindere pentru programările făcute. Nu va conta câte sunt la număr, câte faci lunar, zilnic etc.

Încearcă metoda Stailer. Detalii în pagina oficială.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *