Wii U consola gaming cea mai economica

wii-u

Poate ca titlul nu este unul tocmai potrivit si va starni o oarecare nemutumire insa nu va grabiti sa spuneti ca nu este drept pana nu vedeti o serie de date concludente. Bineinteles ca din punct de vedere al jocurilor, calitatii si performante variantele celor de la Sony si Microsoft sunt mult mai bune decat solutia oferita de cei de la Nintento, dar lasand aceste categorii pe al doilea plan pentru un moment vom vedea ca o consola Wii U este mult mai buna cand vine vorba de consumul de energie electrica.

Variantele precedente ale celor mai cunoscute console gaming, avea un consum de energie electrica acceptabil, ajungand pana la un maxim de 70 kWh pe an in cazul consolei Microsoft Xbox One. In cazul ultimei generatii de console consumul a crecut de pana la 3 ori mai mult. Spre exemplu o consola Playstation 3 consuma in medie 64 kWh pe an si o consola Playstation 4 consuma un impresionant 181 kWh. Destul de mare cresterea. Nici Xbox nu o duce mai bine consola Xbox one avand un consum monumental de 289 kWH, fiind cel mai mare consumator din acest punct de vedere din lumea consolelor.

Singura consola din noua generatie care a reusit sa ia o cale inversa in acest domeniu este consola celor de la Nintendo. Noul Wii U are un consum de doar 37 kWh in scadere cu 3 kWh in comparatie cu varianta precedenta a consolei Wii. Asa ca din acest punct de vedere consola Wii U este net superioara competitorilor sai. Cu toate acestea putini sunt cei care recurg la o astfel de consola vanzarile in acest domeniu fiind conduse de catre cei de la Sony cu platforma lor Playstation 4. Nici macar gigantul Microsoft nu este capabil sa se tina dupa Sony in domeniu vanzarilor.

Asa ca daca iti doresti o consola gaming si nu doresti sa ai o factura prea mare la consumul de energie electrica alege o consola Nintendo Wii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.