Xbox sau Playstation

ps4-vs-xbox-one

Daca esti pe punctul de a iti achizitiona o consola gaming probabil ca ai facut o recunoastere de piata in prealabil si te-ai informat cu privire la performantele si optiunile pe care la dispozitie. Dupa ce ai vazut ce este pe piata mari sunt sansele sa fi ajuns la o dilema intrucat ai doua produse care se bat cap in cap de ani si ani si au ajuns sa te puna si pe tine in dificutatea de a alege. In momentul de fata pe piata consolelor avem la dispozitie o consola de la Microsoft, Xbox One si o consola Sony Playstation 4.

In cazul in care nu esti hotarat iti vom spune noi care sunt domeniile in care una este mai presus decat cealalta. Vom incepe cu procesoarele acestor console, Xbox este dotat cu un procesor AMD octa-core pe cand PS4 are AMD Jaguar octa-core din acest punct de vedere PS4 sta putin mai bine, nu extraordinar dar putin mai bine. In privinta dimensiunilor depinde mult de preferinte. Nu putem stabili un invingator in aceasta categorie. In privinta procesoarelor grafice de care dispun consolele putem spune ambele au acelasi procesor grafic de la AMD Radeon integrat si ambele au un Blu-ray DVD. In privinta pretului PS4 sta mai bine avand un pret de 400$ fata de 500$ in cazul Xbox. Memoria este identica 8GB pentru ambele console insa diferenta din nou in favoarea unui PS4 aceasta avand memorie GDDR5 fata de DDR3-ul din Xbox. Daca vei folosi sistemul pentru entertainemt mai mult vei putea alege Xbox-ul deoarece are integrat sistemul TV live. Ambele sisteme iti dau posibilitatea de a juca jocuri mai vechi. Xbox are un alt plus si aunme acela ca permite comenzi vocale.

Daca iti doresti mai mult o consola pentru gaming, ar fi de preferat sa iti achizitionezi un PS4 din motive mai importate cum ar fi pretul si performanta in jocuri. Dar daca iti doresti o consola care sa o folosesti si pentru entertaiment mai mult vei fi mai multumit de varianta celor de la Microsoft.

One thought on “Xbox sau Playstation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.