Curiozitati despre Ian Somerhalder

ian somerhalder

Ian Somerhalder iubeste natura, este iubitor, casatorit, dar si foarte atragator pentru fanele de gen feminin ale sale. Cei mai multi oameni faimosi  iubesc natura pentru ca acestia duc niste stiluri de viata obositoare si foarte aglomerate. Una dintre metodele favorite de petrecere a timpului liber a actorului este de a eisi afara in cadrul naturii salbatice si de a o explora asa cum numai el stie. Interesul sau  legat de natura este ceva ce si-a insusit din apropierea sa de natura inca din copilarie.

Ian Somerhalder nu isi va uita niciodata radacinile si nu si le-a uitat nici pana acum. Chiar daca este cunoscut, hoaca prin filme si seriale TV, Ian este recunoscator pentru viata lui si pentru mediul incare a trait. Iti trebuie ceva tarie de caracter sa nu iti lasi radacinile in urma si sa nu uiti de unde ai plecat, mai ales cand traiesti si lucrezi in mijocul marii cetati a filmului american.

Si in ziua de azi, actorului ii lipsesc casa si familia din Covington, Louisiana. Acesta crede de asemenea ca originile sale din Louisiana l-au pregatit foarte bine pentru serialul The Vampire Diaries. Mitologia din locul de bastina a actorului este bogata in povesti cu vampiri.

Ian ete pretentios, dar in sensul bun. Legat de oamenii cu care se imprieteneste si cu cei cu care colaboreaza. Si acest lucru este foarte bun, mai ales pentru ca nu stii peste cine poti da in ziua de azi. Ian iubeste animalele foarte mult incat nu s-ar intalni cu o femeie care nu le iubeste si ea la randul ei, indiferent de cat de frumoasa este aceasta din urma.

La capitolul prietenie, pretentiile acestuia se rduc la a avea doar trei sau patru prieteni buni in toata lumea. Ian Somerhalder le multumeste femeior din viata lui pentru tot ceea ce s-a intamplat bun cu el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *